Lokale afdelingen van BIJ1

Een moderne politieke partij kan alleen bestaan dankzij actieve leden en vrijwilligers die met oprechte betrokkenheid voor de wereld waarin zij leven, bereid zijn echt het verschil te maken.

BIJ1 is er trots op steeds meer betrokken burgers aan te trekken en groeit en verspreidt zich langzaam middels lokale afdelingen over het hele land. Zo kunnen onze leden, vrijwilligers en sympathisanten elkaar makkelijk opzoeken en ontmoeten zowel fysiek als online.

Wij hebben nu een raadszetel in de Amsterdamse gemeenteraad, maar natuurlijk zijn er veel meer plaatsen in Nederland waar mensen de idealen van BIJ1 delen. In enkele steden is men al druk bezig met het opstarten van lokale afdelingen en worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Dit zijn geweldige ontwikkelingen en we hopen dat we onze partij samen kunnen uitbouwen tot een groot netwerk van levendige, enthousiaste afdelingen door het hele land.

Afdeling opzetten

Wil je zelf of samen met andere leden een afdeling opzetten in jouw gemeente? Ben je ook enthousiast om samen met anderen een lokale afdeling van BIJ1 op te zetten, maar weet je nog niet zo goed waar en hoe te beginnen? Check dan de pagina Hoe richt je een afdeling op?.

AMSTERDAM BIJ1

Sinds 21 maart 2018 zit BIJ1 met een zetel in de Amsterdamse gemeenteraad. Jazie Veldhuyzen is onze fractievoorzitter. Naast hem zijn vele leden actief voor de afdeling. Volg Amsterdam BIJ1 op social media en check de website: amsterdam.bij1.org!

E-mail: amsterdam@bij1.org

ROTTERDAM BIJ1

Al sinds de oprichting van de landelijke partij heeft een grote groep Rotterdammers hun steun gegeven en zich aangesloten bij de beweging. Wil jij bijdragen aan het op- en uitbouwen van Rotterdam BIJ1 zodat wij met onze partijidealen Rotterdam tot een nog mooiere stad kunnen gaan maken? Check onze website: rotterdam.bij1.org!

E-mail: rotterdam@bij1.org.

UTRECHT BIJ1

Begin 2019 startte een groep enthousiaste mensen de Utrechtse afdeling van BIJ1. Inmiddels bouwt de afdeling aan een grassrootsbeweging in de stad. Extra ideeën, handen of menskracht is altijd welkom! Wil jij je met ons inzetten voor Utrecht BIJ1? Meer info: utrecht.bij1.org.

E-mail: utrecht@bij1.org

DEN HAAG BIJ1

Sinds midden 2019 zijn ook in Den Haag mensen bezig om BIJ1 in Den Haag zichtbaar te maken. Wil jij enthousiast aan de slag met ons in de politieke hoofdstad van Nederland? Contact ons en check de website denhaag.bij1.org!

E-mail: denhaag@bij1.org

HILVERSUM BIJ1

Sinds juni 2019 is BIJ1 ook aanwezig in Hilversum. Door middel van actie op straat en door samenwerken met inwoners willen we een nieuw politiek geluid laten horen in Hilversum. Strijd jij met ons mee? Zoek ons op via social media en bekijk onze website: hilversum.bij1.org.

E-mail: hilversum@bij1.org

ANDERE AFDELINGEN

Buiten de bovengenoemde afdelingen is BIJ1 ook lokaal actief in Breda, Groningen, Tilburg, Arnhem-Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Klik op de naam van een afdeling om ze te mailen, of zoek de afdeling op via sociale media!

Er staan ook mensen klaar om te beginnen in nog veel meer plekken zoals Almere, Haarlem, Leiden, Maastricht, Assen, Leeuwarden, Amersfoort en Alkmaar. Wil je aansluiten? Mail dan naar afdelingen@bij1.org.

BIJ1-kleurenbalk